Panel ablakcsere. Miért is van rá szükség?

 

Panel ablakcsere. Miért is van rá szükség?

A panelházak közül már van, amelyik ötven éve épült, de a legfiatalabb is talán húsz éves. A nyílászárók elöregedtek már csak a korukból adódóan is, de technikailag is elavultak. Gondoljunk csak bele az elmúlt évtizedek fejlődésébe, bármely területet is vizsgálunk. Magunk miatt szükséges a panel ablakcsere, hogy biztosítva legyen a komfortérzetünk, az energiatakarékosság és a szépérzékünk is ki legyen elégítve.

A jól kiválasztott műanyag nyílászáró minden igényünknek megfelel, ha szakemeber építi be. Az első fontos lépés, hogy olyanra bízzuk a felmérést, aki szakmai tapasztalattal rendelkezik. Cégünknél kérhető a felmérés, ami Debrecenben ingyenes, Budapesten pedig 3000 Forint, de megrendelés esetén ez az összeg beleszámít a termékek összegébe.

A panel ablakcsere következő lépése, a megfelelő termék kiválasztása. Kollégáink ebben is szívesen adnak tájékoztatást, mert valljuk be, nem könnyű laikusként eligazodni a légkamrák, üveglapok, szigetelések között.

Forgalmazunk öt-, hat- és több légkamrás típusokat, amelyekben az üveglapok száma is változó, kettő vagy három, köztük kripton- vagy argongázzal, ami biztosítja a jó hőszigetelő képességet. Azon kívül ki kell választani a színt is, mert már nem csak a fehér létezik, hanem sokféle szín és akár fa hatású is.

Miután elkészültek a termékek, a szakembereink nagyon gyorsan és precízen beépítik, a lehető legkisebb koszolással és rombolással. Eltávolítják a régi nyílászárót a tokszerkezettel együtt, majd megtisztítják a falnyílást. Ezután illesztik a helyére az újat, kiékelik, beállítják a függőlegest és a vízszintest, kifúrják a tokot és csavarral rögzítik a falhoz, majd PUR habbal tömítik a réseket. Ha esetleg télen van a panel ablakcsere időpontja, akkor ezt a habot olyan anyaggal helyettesítik, ami akár fagypont alatt is tökéletesen köt. A munka nagyja ekkorra elkészült, de még el kell helyezni a párkányokat és kész is.

A kibontott törmeléket a cégünk díjmentesen elszállítja, hogy Önnek ezzel se legyen teendője. Egy panellakás összes nyílászárócseréjét egy nap alatt el lehet végezni, ha szakemberre bízza!

Keresse fel bemutatótermünket, ha további kérdései vannak, vagy hívja a telefonszámunkat és kérjen felmérést! Hamarosan már egy korszerű, esztétikus, energiatakarékos ablakokkal felszerelt lakás boldog tulajdonosa lehet! 

vissza