Megosztás

Ablakos elérhetőségei

Ingyenes visszahívás kérése itt.

1144 Budapest, Gvadányi utca 87.
Tel.: 06 1 769 01 02

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI UZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen, Laktanya utca 8.
Tel.: 06 52 537 158

Ablakcsere télen

Fokan félnek attól, hogy a téli zord időjárásban cseréltessék ki az ablakaikat. Ez érthető is, mert ki szeretne éjszakára ablak nélkül maradni, áthűteni a teljes lakóteret vagy azon is lehet aggódni, hogy a szerelési hézag kitöltésére használt poliuretán hab esetleg nem köt megfelelően.
A leglényegesebb dolog, hogy az ablakcsere során nem úgy járunk el, hogy kibontjuk az összes ablakot, aztán elkezdjük az újakat beépíteni, hanem sorban haladunk, így ahol kibontunk egy ablakot, máris bekerül az új műanyag nyílászáró. Ebből következik, hogy nem hűl át teljesen a lakás, ezt akár egy nagyobb szellőztetésnek is betudhatjuk.
A poliuretán hab miatt sem kell aggódnunk, mert léteznek kifejezetten alacsony környezeti hőmérsékletre kifejlesztett úgynevezett téli PUR habok is.
Mivel a téli időszakban a fűtésen tudjuk a legtöbb energiát megtakarítani, még anyagi szempontból is érdemes lehet télen elvégezni az ablakcserét, ha már a melegebb időszakban elfelejtettük vagy nem volt rá lehetőségünk.
Azt gondoljuk, hogy érdemesebb kibírni egy nap kellemetlenséget, mint egész télen az utcát fűteni. 

ablakcsere télen