Az ablakcsere

 

Az ablakcsere

Az ember életében elérkezik az az idő, amikor úgy gondolja, hogy hőszigetelési problémáit csak az ablakcsere tudja megoldani. Ennek több oka is lehet, a leggyakoribb vagy az energiatakarékosság, vagy a dizájnváltás.

Ma már rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, így bárki megtalálhatja a számára megfelelő nyílászárót. Ha a ma már a piacot uraló műanyag ablak a szíve vágya, keressen minket, Debrecenben ingyenes felméréssel állunk rendelkezésére. Sőt mi több, a teljes folyamatot elvégezzük, így Önnek nem szükséges más szakembereket, például kőművest hívnia.  Akkor sem kell aggódnia, ha házában a nyílászárók nem szabványméretűek. Egyedi méreteket is gyártunk, s ami jó hír, ezért nem számolunk fel Önnek plusz költséget.

Az állapotfelmérés és a pontos árajánlat megtétele után legyártjuk az új terméket, majd a lehető legkisebb kárt téve a falnyílásban, kibontjuk a régit. A nyílásba ezután behelyezzük az új keretet, figyelve a vízszintes és függőleges irányokra. A keret és a fal közötti hézagot kitöltjük, a kőműves javítómunkát elvégezzük. Ezután jöhet a szárnyak behelyezése. Az ablakcsere után amennyiben redőnyt vagy szúnyoghálót szeretne, cégünk ilyen termékek gyártását és felszerelését is vállalja, így Önnek nem szükséges más cégeket keresnie, valamint így mindent egyszerre elintézünk, és csak egyszeri felfordulással jár az ablakcsere.

S hogy milyen terméket választhat? Nyitását tekintve lehet nyíló, bukó, bukó-nyíló, stb. Színválasztékunk a fehértől és/vagy kongóbarna alapszínektől indul, felárért további 60 szín közül választhat. Igény szerint a külső oldalt alumíniumborítással is tudjuk gyártani, így merevebb és még ellenállóbb lesz az időjárás viszontagságaival szemben. Többféle üvegből választhat, a sima üvegtől a mintás katedrálisüvegig.

Nyílászáróink alapesetben 5 és 6 kamrásak, 4 mm vastag üvegezéssel, köztük nemesgázzal. Az ilyen gyártási technológiával készült modern ablak teljesen kielégíti a hétköznapi igényeket. Amennyiben professzionálisabb megoldásra van szüksége, állunk rendelkezésére 3 rétegű üvegezéssel készült termékeinkkel.  

Rendelés után 2-4 hét alatt gyártjuk le termékeinket a helyszínen felvett méretezés szerint. A szállítási határidőről érdeklődjön kapcsolattartónknál!

vissza