Jó nekem a műanyag ablak? Naná!

 

Jó nekem a műanyag ablak? Naná!

Szerintem nem vagyok egyedül vele, hogy amikor elmegyek egy hipermarketbe és meglátok számomra valami igazán érdekeset, azonnal elkezd az agyam azon pörögni, hogy vajon megéri-e megvenni azt vagy sem. Ugyanez a helyzet a műanyag nyílászárókkal is, nagyon sokat gondolkodunk rajta, talán túl sokat is, hogy kell-e az nekünk. Viszont, ha okosak vagyunk, és hát miért is ne lennénk azok, megvesszük.

Tegye fel a kezét az, aki szeret spórolni! Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan ember, aki ne örülne, ha például a gázszámlája pár ezer forinttal alacsonyabb lenne. Ha műanyag ablak vásárlásra adja a fejét, akkor bizony nem kevés pénzt fog majd félretenni, ugyanis rengeteg pozitív előnye származik abból, ha beruház egy ilyen termékre, ami ráadásul igen esztétikus.

Az örök klasszikusnak számító fehér műanyag ablak esetében, nem kell majd amiatt aggódnia, hogy a szín idővel mássá válik, mint vásárláskor, ugyanis, ezen darabok az év előrehaladtával sem fognak sosem elsárgulni, mindig megőrzik ragyogó fehérségüket.

Azonban ne aggódjon, teljes mértékben támogatjuk abban, hogy termékeinkkel minél jobban ki tudja fejezni egyéniségét. A fehér mellett, számtalan más árnyalat közül választhat, mint például: rózsafa, amaretto, mahagóni, sötétzöld, oregon vagy éppen csokoládébarna. A teljes színskálánkért érdeklődjön telefonon, e-mailen vagy személyesen irodánkban!

Viszont ha nagy rajongója a fa kereteknek, de anyagilag nem teheti meg, hogy megvegye, lehetősége van fahatású felületet kérnie nyílászárójára. A színek mellett, lehetősége van katedrál vagy savmart üveget kérni. A katedrál üveg, az egyik legismertebb üveg típus. Egyik oldala sima, míg a másik oldalán látható a díszítés. Számtalan mintázatunk van, nyugodtan érdeklődjön.

Ne maradjon kétségek között árainkat illetően. Cégünk Debrecenben ingyenes felmérést végez, míg Budapesten 3000 forintba kerül, ami a vásárlást követően jóváíródik a végösszegben. Természetesen vállaljuk a műanyag ablak kiszállítását és beszerelését is egyaránt. Ezen kívül, nem kell aggódnia a beépítést követő törmelékekkel, ugyanis cégünk igény esetén elszállítja.

vissza