• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

 

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

Akár hiszi akár nem, egy ablakcsere rengeteg problémáját megoldhatja. Ha úgy érzi, hogy fűtésszámlája magasabb a kelleténél, vagy akár épp több szellőzésre vágyik új funkcióknak köszönhetően, vagy csak unja a régi, elavult nyílászáróit, megoldást a műanyag ablak jelenthet.

Mint látja, sok eset előfordul, ami miatt ablakcsere jöhet szóba. Ha a régit már nehéz becsukni, vagy érezni a hűvös szellőt a szélein, úgy lehet, hogy a sokat megélt fa elvetemedett, vagy szimplán hibásan lett annak idején behelyezve. A régi típusok eleve nem szigetelnek olyan jól, mint a modern változatok, de az ilyen problémák még több gondot okozhatnak. Nem csak a havi költségek, de a környezetvédelem miatt is fontos szempont, hogy ne pazaroljunk annyi energiát feleslegesen.

Ha szellőztetésre vágyik, erre is megoldást nyújt egy új darab. A résnyíló funkciónak köszönhetően úgy hagyhatja résnyire nyitva, hogy az nem látszik meg kívülről, és nem is tud rajta közlekedni szeretett háziállatunk. Természetesen a bukó és a nyíló szerkezet is ugyanúgy elérhető. Érdemes is ezeket kihasználni, hisz az alapvetően tökéletes szigetelésnek köszönhetően könnyen bepenészedhet a lakás fala.

Az ablakcsere maga nem kerül sok erőfeszítésbe. Önnek elég árajánlatot kérnie online, vagy telefonon beszélni az eladóval, aki ezután egyeztet időpontot a helyszín felmérésére. Ha megtörtént az ingyenes felmérés, megrendelik az előre megtervezett paraméterek alapján az új terméket, és leszállítás és újabb időpont egyeztetés után lecserélik az elromlott nyílászárót.

A folyamat nem vesz sok időt igénybe, de persze ez függ a régi típus kiszerelésétől is. Azután felhelyezik az újat, és extra szigetelés érdekében körbe is fújják habbal. A folyamat panelházakon is elvégezhető ugyanolyan könnyen és gyorsan, és nem kell aggódnia a fal esetleges sérülése miatt. Erkélyajtónak is tökéletesen alkalmasak ezek a darabok, így akár azt is felújíthatja.

Ha bármilyen problémát észlelne a szigeteléssel, vagy csak külsőleges szempontok miatt jutna eszébe, keressen fel minket, késséggel állunk rendelkezésére. A beszerelés miatt ne aggódjon, nem kerül sok pénzbe és időbe, elvégre szakembereink számára ez rutinmunka.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Mennyi a nem standard méretű nyílászárók felára?

Nincs felára.

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Hol tudnék azonnal ablakot vásárolni egyedi méretben?

Valószínűleg sehol.Szabvány méretű műanyag ablakokat talál a barkácsáruházakban. (OBI, Praktiker, Baumax, stb.)