• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Sokatmondó név az ablakgyártásban: Kömmerling

 

Sokatmondó név az ablakgyártásban: Kömmerling

A nyílászárókat külsőleg nehezen lehet megkülönböztetni egymástól, de valójában meglepően sokat számít a gyártó. A Kömmerling félévszázados tapasztalattal bír, és ez a termékein is meglátszik. Hogy mennyit is ér ez a folyamatosan változó technológia világában? Nézzük meg!

A cég a kezdetektől fogva ablakokkal, vagy azok valamilyen részével foglalkozik, és mihelyst lehetőségük nyílt, átálltak a műanyag nyílászárók gyártására. Ez egy igen jó döntésnek bizonyult, hisz a mai napig ezek az iparágban a piacvezetők. Ezt köszönhetik tartósságuknak, és igénytelenségüknek a hagyományos fához képest. Nem kell őket lakkozni, és nem is vetemednek el hosszú idő után.

Szépek is a maguk egyszerűségében, de ma már akár színezve is elérhetőek. Ahogy a technológia egyre fejlődött, egyre jobban megállták a helyüket. Ma már szinte tökéletesen szigetelnek, színük sem változik sok év után sem, és persze alkalmazkodtak a legmodernebb passzív házakhoz is. A gyár pedig mindig követte a legújabb trendeket, hogy a lehető legjobb minőséget tudja nyújtani vásárlóinak.

Ez a minőség első látásra ugyan nem észrevehető, de tüzetesebben vizsgálva nyilvánvaló. Sokan akarnak azzal érvényesülni a piacon, hogy minél olcsóbban állítják elő termékeiket. Ez jelentheti azt, hogy újrafelhasznált, rossz minőségű műanyagot használnak, vagy Ázsiában dolgoztatnak olcsó munkaerőt elavult gépek mellett, amelyek nem képesek a precíz paramétereknek megfelelni. Vannak, akik a merevítőket sem fémből készítik el, hogy ezzel is spóroljanak, és egy minimálisan jobb hőhidat tudjanak az adatok mellé írni.

Európában a legmegbízhatóbbak azok a főleg német vállalkozások, akik itthon dolgoznak. A Kömmerling is ilyen, sőt! Még a viszonylag jó minőségű darabokat is felülmúlják, mely megmutatkozik például abban, hogy nehezebbek, illetve valamivel vastagabbak is, javítva ezzel a stabilitást és a szigetelési képességet is.

A Kömmerling már sokak számára bizonyított. Sok tekintetben kiemelkedik a vetélytársai közül hála gondosságának és modern gondolkodásának. Ezt mi is észrevettük, ezért dolgozunk előszeretettel vele, hogy önnek is a lehető legjobbat tudjuk nyújtani kedvező áron. Ha szívesen megtapasztalná ezt a kiemelkedő minőséget, jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol vásárlás előtt ki is próbálhatja nyílászáróinkat.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Ingyenes a helyszíni felmérés?

Megrendelés esetén igen. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, válassza az ajánlat kérés menüpontot.Lehetőség van helyszíni felmérés alapján is ajánlatot kérni. A kiszállási díj Budapest területén 3.000,- forint, amit megrendelés esetén jóváírunk a vételárból, tehát ebben az esetben INGYENES. 

Forgalmaznak lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Nekem tegnapra kéne az ablak...

Ebben sajnos nem segíthetünk. Sajnos Dr. Emmett Brown nem adta kölcsön az időgépét. :)