Sokatmondó név az ablakgyártásban: Kömmerling

 

Sokatmondó név az ablakgyártásban: Kömmerling

A nyílászárókat külsőleg nehezen lehet megkülönböztetni egymástól, de valójában meglepően sokat számít a gyártó. A Kömmerling félévszázados tapasztalattal bír, és ez a termékein is meglátszik. Hogy mennyit is ér ez a folyamatosan változó technológia világában? Nézzük meg!

A cég a kezdetektől fogva ablakokkal, vagy azok valamilyen részével foglalkozik, és mihelyst lehetőségük nyílt, átálltak a műanyag nyílászárók gyártására. Ez egy igen jó döntésnek bizonyult, hisz a mai napig ezek az iparágban a piacvezetők. Ezt köszönhetik tartósságuknak, és igénytelenségüknek a hagyományos fához képest. Nem kell őket lakkozni, és nem is vetemednek el hosszú idő után.

Szépek is a maguk egyszerűségében, de ma már akár színezve is elérhetőek. Ahogy a technológia egyre fejlődött, egyre jobban megállták a helyüket. Ma már szinte tökéletesen szigetelnek, színük sem változik sok év után sem, és persze alkalmazkodtak a legmodernebb passzív házakhoz is. A gyár pedig mindig követte a legújabb trendeket, hogy a lehető legjobb minőséget tudja nyújtani vásárlóinak.

Ez a minőség első látásra ugyan nem észrevehető, de tüzetesebben vizsgálva nyilvánvaló. Sokan akarnak azzal érvényesülni a piacon, hogy minél olcsóbban állítják elő termékeiket. Ez jelentheti azt, hogy újrafelhasznált, rossz minőségű műanyagot használnak, vagy Ázsiában dolgoztatnak olcsó munkaerőt elavult gépek mellett, amelyek nem képesek a precíz paramétereknek megfelelni. Vannak, akik a merevítőket sem fémből készítik el, hogy ezzel is spóroljanak, és egy minimálisan jobb hőhidat tudjanak az adatok mellé írni.

Európában a legmegbízhatóbbak azok a főleg német vállalkozások, akik itthon dolgoznak. A Kömmerling is ilyen, sőt! Még a viszonylag jó minőségű darabokat is felülmúlják, mely megmutatkozik például abban, hogy nehezebbek, illetve valamivel vastagabbak is, javítva ezzel a stabilitást és a szigetelési képességet is.

A Kömmerling már sokak számára bizonyított. Sok tekintetben kiemelkedik a vetélytársai közül hála gondosságának és modern gondolkodásának. Ezt mi is észrevettük, ezért dolgozunk előszeretettel vele, hogy önnek is a lehető legjobbat tudjuk nyújtani kedvező áron. Ha szívesen megtapasztalná ezt a kiemelkedő minőséget, jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol vásárlás előtt ki is próbálhatja nyílászáróinkat.

vissza