Öt ok, amiért különlegesek a műanyag nyílászárók

 

Öt ok, amiért különlegesek a műanyag nyílászárók

Mindig is érdekelték a műanyag nyílászárók? Figyelte a körülöttük lévő felhajtást, szokatlanul pozitív légkört, és érdekelni kezdte, miért kezelik úgy őket az emberek, ahogy teszik? Ez a cikk önnek szól, mert felsoroljuk az öt legnépszerűbb indokot!


Kiváló hőszigetelés

Nem titok, mi is az első, és egyben legprominensebb oka annak, hogy a műanyag nyílászárók annyira elterjedtté, közkedveltté váltak az utóbbi évek során. Természetesen a hőszigetelésre gondolunk, ami szinte egyedülállóvá tette a piacon.

Már az alapvető, legolcsóbb és egyszerűbb termék is olyan U értéket - a hő áteresztés/energia áteresztés mértékegysége, minél alacsonyabb, annál jobb a szigetelés minősége - biztosít, ami magasan a konkurencia felé emeli, nem véletlen, hogy ez a típus mára alapkövetelmény például a passzív házak építése során.


Olcsó ár

A gyártástechnológia és az alapanyag miatt, mára egy műanyag ablak rendkívül gyorsan és jó minőséget elérve készül el. Mivel a munka kevésbé megterhelő minden fronton, így olcsóbban forgalmazható, mint például egy hasonló tulajdonságokkal felmértezett fa termék, amiben rengeteg szakember véres-verejtékes munkája vált valósággá.


Rugalmas kialakítás

Mivel a műanyag nyílászáró előre gyártott profilokból készül, így sok dimenzió előre adott, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne hely személyes döntéseknek: a termék lehet majdnem akármekkora méretű, sokféle nyitási lehetőség áll rendelkezésre - bukó, nyíló, sőt akár tolóablak is kialakítható -, emellett pedig van lehetőség vastagabb, komplexebb kialakításra is.


Egyedülálló ár-érték arány

Biztonságosan állítható, hogy egyetlen a piacon elérhető termék sem kínál ilyen minőséget ennyiért. Az alumínium vázas ablakok nem megengedhetőek az egyszerű ember számára, a fából készült darabok pedig nem lehetnek olcsóbbak, már csak az alapanyag miatt sem.


Lehetőség az esztétikum átdefiniálására

Ezek a típusú termékek mindig csak az egyszerű, sokak számára szép, de többek számára unalmas fehér színben elérhetőek, nem igaz? Nem! Mára sok lehetőség van, akár fa szín, vagy erezet is elérhető azok számára, akik ezt igénylik!

A fenti sorokra alapozva, mostanra talán önnek is van egy kialakult képe arról, mi is az, ami miatt a modernkori műanyag nyílászárók annyira különlegesek és közkedveltek. A pontok, és az írott szöveg magában viszont sosem lehet olyan meggyőző, mint a saját tapasztalat, így ne habozzon, tegye próbára ezt a csodás terméket!

vissza