Ablak mindenhol

 

Ablak mindenhol

Évekig úgy gondoltam, hogy teljesen jól funkcionál a régi, ezeréves ablakunk. Igaz, telente mindig raktunk egy-egy takarót az üveg mögé, hogy "felfogja" a hideget. Természetesnek tűnt, hogy ezt kell tenni a mínuszok ellen.

Majd egyszer mikor a barátnőmnél voltam, rájöttem mikor jobban megnéztem az övét. Takaró és más praktikák nélkül is meleg volt és mikor megkérdeztem, hogy lehet ez, az anyukája csak annyit mondott: "óh, nemrég új műanyag ablakokat vettünk".

Az emberekben sok minden felmerül, amikor szóba kerülnek ezek a nyílászárók. Miért? Gondolni kell arra, hogy vajon egy ilyen vadonatúj darab, megéri-e az árát és, hogy egy családnak a jövőre való tekintettel, vajon belefér-e a keretébe. (Megsúgom, mindenképp megéri. Ha épp ezen tanakodna, ne is gondolkodjon rajta túl sokáig, csak vágjon bele.)

Cégünknél különböző fajták állnak a rendelkezésére. Azért, hogy vásárlóink minden igényét ki tudjuk szolgálni, mi is haladunk a technikai fejlődésekkel. Éppen ezért, olyan műanyag nyílászárót rendelhet tőlünk olyan áron, amit máshol egyáltalán vagy csak nehezen tudna beszerezni. Jelenleg öt és hat kamrás műanyag ablak érhetők el nálunk, melyeket rendkívül kedvező áron vásárolhat meg.

Néhány hasznos információ erről a típusú termékről: egyre több helyen található már meg, így elmondható, hogy népszerűsége az évek során inkább nőtt, mint csökkent volna. Ennek egyik oka, hogy rengeteg pozitív tulajdonsága van. Csak néhányat említve: felületét nem kell kezelni, ugyanis miután kézhez kapjuk őket, nem kell festéssel és a csiszolással szöszmötölnünk. Ha a fehér típusú kiszerelés mellett dönt, nem kell amiatt aggódnia, hogy a nyílászárók besárgulnak valamikor.

A sérülésektől is védve van: ha például lenne egy benti cicája, vagy egy pici csöppség a családban, aki szereti összekarcolni a felületeket, nem kell félnie, nagyon strapabíró a termék felszíne. Legtöbb esetben fehér színben érhetők el, azonban ha szeretne egy kis egyediséget is belecsempészni, kérheti famintázatú dekorral vagy más homogén tónusú kivitelekben. Gondolok itt most a mahagónira, a rózsafa, oregon és az amaretto árnyalatokra.

Emellett még számos más szín és lehetőség is elérhető, honlapunkon. Nézzen szét bátran!

vissza