• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Eljött az idő a cserére? Írja be a keresőbe, hogy „műanyag ablak Debrecen”!

 

Eljött az idő a cserére? Írja be a keresőbe, hogy „műanyag ablak Debrecen”!

Habár a cím kicsit szokatlan lehet, de biztos vagyok benne, hogy sokan hasonló módon keresnek rá, mikor nyílászárót szeretnének cserélni, bárhol is éljenek. Hiszen az ember egy igen leleményes, pláne aki szeretné életét minél egyszerűbbé varázsolni, bármiről is legyen pontosan szó. Nem hiszem, hogy egyedül lennék azzal, ha esetleg vásárlásra adnám a fejem, hasonlóképpen keresnék én is rá a keresőben: „műanyag ablak Debrecen”.

Tény, hogy igen sok helyen lehet ma már műanyag nyílászárót venni, különböző ár-érték arányban, de azért emeljük ki, hogy nálunk mégis miért jár jobban. Nem egyszer fordul elő, mikor valamit meghirdetnek akciósan egy adott időponttól kezdődően, akkor valahogy mikor odajut az ember, hirtelen mégsem annyiba kerül, mint amennyibe kellene.

Éppen ezért, mielőtt rendelését nálunk leadná, lehetősége van egy online árkalkulátort igénybe vennie, aminek köszönhetően már egyből kaphat egy körülbelüli árajánlatot a későbbiekre nézve. Az árajánlat kitöltése mindössze néhány másodpercet vesz el idejéből, és csak néhány adatot kell megadnia, mint például a neve, elérhetősége és lakhelye.

Ezeken kívül még egy részletes leírás arról, hogy mit is szeretne, mik az elképzelései nem árt, hiszen ezek alapján tudja majd szakemberünk az ön számára a legpontosabb árat megszabni.Adatai miatt pedig egy percig sem kell aggódnia, hiszen a legnagyobb diszkrécióval kezeljük minden érdeklődő személyes adatait, így amiatt nem kell félnie, hogy különböző indokokkal zavarnánk önt email-en vagy akár telefonon keresztül.

Persze, ha Debrecenben jár vagy éppen itt lakik, csak látogasson meg minket, ahol személyesen is örömmel válaszolunk kérdéseire. Amit még fontos megemlíteni, hogy amennyiben műanyag ablak Debrecen vagy környékén történő vásárlását tervezi, a helyszíni felmérés teljes mértékben díjtalan lesz.

A megrendeléseket követően, a szezontól és a választott nyílászárótól függően, akár már két héten belül is megkaphatja termékét, melyet ingyen beszerelünk. A rendelt terméktől függően, azért érdeklődjön folyamatosan telefonon vagy személyesen irodánkban.

Ne feledje! „Műanyag ablak Debrecen!” Keresse a Tisza ajtó és ablak weblapját az interneten! Nézelődjön, olvasgasson, telefonáljon, hogy megtalálja az Ön számára legideálisabb terméket!

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Ingyenes a helyszíni felmérés?

Megrendelés esetén igen. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, válassza az ajánlat kérés menüpontot.Lehetőség van helyszíni felmérés alapján is ajánlatot kérni. A kiszállási díj Budapest területén 2.500,- forint, amit megrendelés esetén jóváírunk a vételárból, tehát ebben az esetben INGYENES. 

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Mik azok a légkamrák, beépítési mélység, meg ilyenek?

A válaszokat itt találja.

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...