Ablakep.hu - A Tisza Ajtó műanyag ablakos részlege

Kedves Látogató! Üdvözöljük honlapunkon! 

Ha valamilyen módon ránk talált, nyilván műanyag ablakokat keres, ablakcserét tervez...

Pontosan ezt kínáljuk az Ön számára, azonban nem szeretnénk az Ön idejét rabolni, ezért kérjük, engedje meg, hogy a legelején tisztázzuk, hogy mivel nem találkozhat nálunk.

- hihetetlenül olcsó lengyel, kínai vagy román műanyag ablakokkal
- ajándék redőnnyel, vagy ingyen műanyag nyílászárókkal
- legolcsóbb termékekkel
- tegnapra legyártott műanyag ablakokkal
- olcsóbb ajánlat felmutatása ellenében további árkedvezményekkel
- silány minőségű műanyag nyílászárókkal
- hozzá nem értő beépítőkkel
- műanyag ablakok előleg nélküli legyártásával
- más vállalkozó által beépített műanyag ablakok javításával
- az ablakcsere után felmerülő „plusz költségekkel”

Ha nem ezeket keresi, megosztjuk Önnel, hogy mi az, amit minden esetben nyújtani tudunk:

- minőségi –kizárólag Magyarországon gyártott - műanyag nyílászárókat
- a tőlünk telhető leggyorsabb ügyintézést
- hozzáértő szakembereket (természetesen nálunk is előfordult már, hogy hibáztak a kollégák, de ezeket a lehető legrövidebb időn belül korrigáljuk, és nem hagyunk magunk mögött félkész munkát)
- az előlegen kívül fennmaradó összeget csak a tényleges munkavégzés befejezése után kell kifizetni, és nem akkor, amikor az ügyfél átveszi a még be nem épített műanyag ablakokat
- korrekt hozzáállást, a megrendelt műanyag ablakok mennyiségétől függetlenül
- bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálati irodánkban, vagy a helyszíni felmérés során
- a műanyag nyílászárók leszállítását a megbeszélt időpontban 
- az ajánlatban minden felmerülő költséget feltüntetünk, amire Ön igényt tart
- az ablakcsere befejeztével azokért a termékekért/szolgáltatásokért kell fizetni, amelyek a megrendelőlapon/vállalkozási szerződésen szerepelnek, és pontosan annyit, amennyi ugyanezen szerződésen feltüntetésre került, se többet, se kevesebbet 

Nézzük, mit lehet tudni rólunk:

Műanyag nyíló-bukó és toló, illetve emelőpaneles ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók forgalmazásával, beépítésével, ablakcserével foglalkozunk. A műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz természetesen rendelhetőek különböző kialakítású árnyékolástechnikai kiegészítők, mint pl. redőny (alumínium, vagy műanyag, külső-, vagy ráépített tokos), önálló, vagy redőnnyel kombinált rovarháló, stb.

Magyarország két vezető műanyag ablak gyártója, a Kömmerling és az Inoutic által gyártott műanyag nyílászárók találhatóak meg termékpalettánkon, több típusú profilból, de ezeken kívül elérhetőek az oldalra-, illetve a felfelé toló ablakok is.
Fontos, hogy csak hazai gyártású/összeszerelésű műanyag ablakot és ajtót forgalmazunk!

Az Ön által kiválasztott műanyag ablakot igény esetén szakszerűen be is szereljük.
Az ablakcsere során meg tudjuk oldani a bontás utáni helyreállítást is, így Önnek nem kell a műanyag ablakai beépítése után kőműves után rohangálnia.

ÁRAJÁNLATOT ITT KÉRHET

Halász Attila - ablak szakértő

Kellemes böngészést kívánok!

Halász Attila - Ablakos

 

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Csak adja meg telefonszámát, és munkaidőben visszahívjuk.

Visszahívást kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

Az ablak színe? *:


Kéri-e a beépítését? *:


Egyéb fontos információ:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

De nézzük hogyan zajlik nálunk a műanyag ablak megrendelés folyamata.

Amikor elhatározza, hogy otthonában ki szeretnék cserélni a nyílászárókat, bizonyára Önnek is fejtörést okoz, hogy hol is kezdjem hozzá.
Sokan már az elején elakadnak a műanyag ablakok útvesztőiben, hogy mi is az az üvegrétegrend, mik is azok a légkamrák, mit jelent a beépítési mélység és egyáltalán a műanyag vagy a fa nyílászárót válasszuk.

Sokan azt gondolják, hogy a fa ablakok mivel természetes anyagokból vannak, tudnak szellőzni. Ez a mai modern fa ablakokra sajnos vagy inkább szerencsére egyáltalán nem jellemző.

A modern fa ablakok is ablak profilokból készülnek melyet réteg ragasztással készítenek így a modern fa ablakoknak a légzárása is teljesen tökéletes tehát ez alapján nem tudjuk eldönteni, hogy fa vagy műanyag nyílás zárót válasszunk.

A műanyag nyílászáró nagy előnye, hogy különösebb karbantartást nem igényelnek soha nem kell őket festeni. Kizárólag a tisztításukról és a vasalatok, azaz a zárszerkezetük karbantartásáról kell gondoskodnunk még a legjobb fa ablakoknál is legalább 10 évente gondoskodni kell a felületkezelés felújításáról.

Arról nem is beszélve, hogy a műanyag ablakok árban lényegesen kedvezőbbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező fa alapanyagú nyílászárók.

Tehát miután eldöntöttük, hogy műanyagból legyen a nyílászárónk, kereshetünk az interneten a postaládánkban a megfelelő forgalmazó és kivitelező után. Mivel jelenleg honlapunkat böngészi nagy valószínűséggel ránk talált.

Mire is számíthat nálunk?
2002 óta dolgozunk műanyag nyílászárókkal tehát ez azt jelenti, hogy közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk így nagy valószínűséggel tudunk Önnek segíteni a megfelelő műanyag nyílászáró kiválasztásában.

Először is meg kell vizsgálnunk, hogy Önnek mik a fő igényei az új műanyag ablakokkal szemben.

Egy új építésű háznál, amely modern építőanyagokkal épül természetesen, nem fogjuk ajánlani a 70 mm beépítési mélységű ablakprofilt egy két rétegű üvegezéssel, míg egy panel épületben ez a rendszer teljesen megfelelő.

Az ablak profil beépítési mélységétől függ a szerkezet hőátbocsájtási tényezője, amely minél kisebb annál jobb.
Ugyanez igaz a nyílászáró üvegezésére is, tehát a három rétegű üvegezés hőátbocsájtási tényezője kedvezőbb, mint a kétrétegű, azonban egy panel lakás esetén nem biztos hogy érdemes kifizetni ennek a felárát, mert maga az építő anyag sem a 2010-es években szokásos hőszigetelési paraméterekkel bír.

Ugyanakkor azt is érdemes figyelembe vennünk, hogy mennyire zajos a környék ahol otthona található mert ez is befolyásolhatja azt, hogy milyen műanyag nyílászáró típust érdemes választanunk.

Itt szeretnénk elmondani, hogy a műanyag ablak profilok felépítéséből két-féle létezik egy ún. középtömítéses és egy széltömítéses verzió.

A széltömítéses ablakprofilban 2 db gumitömítés található az ablak profil két szélén, a középtömítéses rendszer esetén 3 db gumitömítés gondoskodik a légzárásról, ezáltal a hő- és hangszigetelési tulajdonságok kedvezőbben alakulnak.

Fontos még a gyakran hangoztatott légkamrákról is beszélnünk.

A közhiedelemben ellentétben az ablakprofil hőszigetelési tulajdonságait nem feltétlenül a légkamrák száma határozza meg.

A légkamrák számát a beépítési mélységgel együtt érdemes vizsgálnunk.
A beépítési mélység a műanyag ablak profiljának vastagságát jelöli ez általában 70-90 mm
Laikusként is könnyű azt elképzelni, hogy egy 70 mm-en elhelyezett hét légkamra nem ugyanaz mint a 90 mm-ben elhelyezett.
Az a véleményünk, hogy 70 mm-es profil esetén nem szabad 5 légkamra fölé menni, mert a belső falvastagságot ezzel teljesen elvékonyítják, és ez a készülendő nyílászáró stabilitásának rovására megy. Véleményünk szerint egy 70 mm-es hét kamrás műanyag ablak nem más mint mókusvakítás.

Nálunk biztos lehet benne hogy csak az általunk letesztelt és már bizonyított műanyag nyílászáró típust tudja megvásárolni mivel még 15 év múlva is szeretnénk elégedett ügyfelekkel rendelkezni úgy ahogy most, 15 év után is. Több ezer elégedett ügyfelünk nem tévedhet.

És akkor a nyílászárók színéről még nem is eett szó. Itt különböző lehetőségek közül választhat.

A műanyag nyílászárókat természetesen lehet színes kivitelben is rendelni nem csak fehér létezik belőle.

Ezt többféleképpen tudjuk elérni.
A legelterjedtebb megoldás a műanyag ablak profilok fóliázásra, mely lehet csak külső oldalon fóliázott, csak belső oldalon fóliázott, vagy mindkét oldalon fóliázott
Fontosnak tartjuk elmondani, hogy az általunk forgalmazott Kömmerling nyílászárók nem utólag fóliázott profilból készülnek, hanem már a németországi ablakprofil gyártás folyamán kerül rá a fólia.
Ez azért szerencsés mert mindkét oldalon fóliázott ablakprofilok esetén nem fehér alaptestet használnak, így a fólia esetleges sérülése esetén nem látható a sérülés.
Természetesen a sérülést nehéz előidézni de ez fontosnak tartjuk elmondani, hogy mivel a fólia gyári körülmények között kerül az ablakprofilra, ezért a fólia nehezebben sérülhet és a nagy előny, hogy a fóliára és színtartósságra a Kömmerling cég vállalja a garanciát.
A fóliás szerkezeteken túl elérhető egy külső oldali alumínium borítás, mely bármilyen színűre színterezhető, ezért a szín választéknak csak az Ön képzelete szabhat határt.

A külső oldal alumínium borítás nagy előnye még, hogy rendkívül modern megjelenést biztosít az ablak számára és az alumínium sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak.

műanyag ablak alumínium borítással

Azt is meg kell vizsgálnunk, hogy hogyan szeretné az új nyílászáró beszerelését. Ezekre különböző módszerek kínálkoznak. Amennyiben új építésről van szó, természetesen a kialakított falnyílásba helyezzük az ablakot.

Amennyiben ablakot cserélünk és tégla épületről van szó két módszer használatos, bár az egyiket nem igazán szoktuk javasolni mert nem 100 %-os megoldás, de ugyanakkor használatos, mivel ebben az esetben a falkáva sérülése elkerülhető. Ez az a módszer amikor a régi fa ablak tokja a helyén marad, és abba helyezzük el az új műanyag nyílászárót. Ezen beépítés esetén nem javasoljuk a nagy beépítési mélységű nyílászáró szerkezetet mert véleményünk szerint nincs érte megfizetni ennek a felárát.
Ez a módszer leginkább belvárosi lakásokban használatos, ahol az ablak felett redőny doboz található.
Ebben az esetben hátrány még, hogy a látható üvegfelület a két tok miatt csökken.

Mi a bontásos cserét preferáljuk, mert ebben az esetben érheti el a legjobb hő- és hangszigetelést, azonban figyelembe kell venni, hogy ebben az esetben a falkáva félrülésének a helyreállításáról gondoskodni kell. Nyilván Ön sem szeretnek vakolatlan téglákat nézegetni az új műanyag ablakai körül.

Sok ablakbeépítő cég ezt a feladatot az ügyfelekre hárítja, tehát még az ablakcsere után kőműves után is lehet rohangálni. Nekünk erre is megvan a megoldásunk, komplett szolgáltatással tudunk állni ügyfeleink rendelkezésére.

Tehát a megrendelés folyamata úgy néz ki nálunk általában, hogy leendő ügyfeleink az ajánlatkérő űrlap segítségével felveszik velünk a kapcsolatot.
Ezen először bonyolultnak tűnhet, de minél pontosabb információt tudunk az elvégzendő munkáról, annál pontosabb kalkulációval tudunk szolgálni Önnek a műanyagablakairól.

Ezek után kollégáink elkészítik ajánlatunkat és amennyiben ez szimpatikus Önnek, fel tudja venni velünk a kapcsolatot. Ekkor szakképzett felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és pontosan leveszi a méreteket, amely alapján gyártásba tudjuk adni a nyílászáró szerkezeteket.

Ekkor kollégánk még javaslatot tud tenni az árnyékolás megoldására, illetve a párkányok kialakítására.
A helyszíni felmérés alapján fillérre pontos kalkulációt készítünk Önnek, és amennyiben ez megfelelő, elkészítjük a vállalkozási szerződést.
Természetesen annak sincs semmi akadálya, hogy ellátogasson üzleteink valamelyikébe és személyesen szemügyre vegye az általunk forgalmazott műanyag nyílászáró típusokat. Ezt javasoljuk is, hogy nézze meg, tapogassa meg a leendő ablakával megegyező típust nálunk.
A vállalkozási szerződés tartalmazza az összes szükséges adatot, mellyel a gyártási folyamatot el tudjuk indítani.
A szerződés aláírásakor szükséges egy 50 %-os előleg befizetése, ekkor indítjuk a gyártást.
Az új műanyag ablakok legyártásra általában három-négy hetet vesz igénybe.
Amikor a nyílászárók legyártása kerültek, munkaszervezési munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot az ablakok beszerelésére.
A megbeszélt időpontban szerelő kollégáink kiszállnak a helyszínre az új nyílászárókkal és megkezdik a munkát.
Nem mondjuk, hogy egy ablakcsere, ablakbeépítés semmilyen kellemetlenséggel nem jár, mert a régi szerkezet kibontásakor természetesen némi törmelék, por fordul elő, de ugyanakkor gondoljon arra hogy az új nyílászárókkal mennyivel komfortosabb lesz az otthona.

Miután a szerelőcsapat végzett az ablakok beépítésével, megmutatja Önnek az új nyílászáró használatát.
Amennyiben mindent rendben talál, megtörténik a munka átvétele és nincs más hátra, minthogy boldogan használja az új ablakokat.

Ekkor kollégánk még javaslatot tud tenni az árnyékolás megoldására, illetve a párkányok kialakítására.
A helyszíni felmérés alapján fillérre pontos kalkulációt készítünk Önnek, és amennyiben ez megfelelő, elkészítjük a vállalkozási szerződést.
Természetesen annak sincs semmi akadálya, hogy ellátogasson üzleteink valamelyikébe és személyesen szemügyre vegye az általunk forgalmazott műanyag nyílászáró típusokat. Ezt javasoljuk is, hogy nézze meg, tapogassa meg a leendő ablakával megegyező típust nálunk.
A vállalkozási szerződés tartalmazza az összes szükséges adatot, mellyel a gyártási folyamatot el tudjuk indítani.
A szerződés aláírásakor szükséges egy 50 %-os előleg befizetése, ekkor indítjuk a gyártást.
Az új műanyag ablakok legyártásra általában három-négy hetet vesz igénybe.
Amikor a nyílászárók legyártása kerültek, munkaszervezési munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy időpontot az ablakok beszerelésére.
A megbeszélt időpontban szerelő kollégáink kiszállnak a helyszínre az új nyílászárókkal és megkezdik a munkát.
Nem mondjuk, hogy egy ablakcsere, ablakbeépítés semmilyen kellemetlenséggel nem jár, mert a régi szerkezet kibontásakor természetesen némi törmelék, por fordul elő, de ugyanakkor gondoljon arra hogy az új nyílászárókkal mennyivel komfortosabb lesz az otthona.

Ablak újság

Újévi köszöntő 2018

Újévi köszöntő 2018

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Karácsonyi üdvözlet

Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Ablakcsere ár

Ablakcsere ár

Akik előre eltervezik, és a családi költségvetésbe belekalkulálják, minden bizonnyal megfontoltabbak, int azok, akik csak úgy hirtelen felindulásból kezdenek bele a nyílászárók cseréjébe. Természetesen a végeredmény sem pontosan ugyanaz, és az ablakcsere ár is elérést mutathat. Nézzük meg, miért jobb felkészülni, előre kalkulálni, mint csak úgy forró fejjel beleugrani egy ilyen komoly műveletbe.

tovább

Ha ablakcsere, akkor műanyag nyílászáró

Ha ablakcsere, akkor műanyag nyílászáró

Nincs jobb, mint a műanyag nyílászáró, ha az ablakcsere előtérbe kerül! A legfontosabb, hogy ezek a termékek már direkt úgy lettek kialakítva, hogy a legjobb hőszigetelési képességekkel rendelkezzenek. Az elmúlt évek folyamán ezt a kialakítást tovább finomították, hogy a vásárlók tökéletesen elégedettek lehessenek vele.

tovább

Mitől olcsóbbak manapság a műanyag nyílászáró árak?

Mitől olcsóbbak manapság a műanyag nyílászáró árak?

Mostanában körülnézett az interneten, a legkedvezőbb műanyag nyílászáró árak nyomában kutakodva? Ha így tett, vagy esetleg ezen kutatás közben jutott ide is el, feltűnhetett valami, ami mostanában sok ember fantáziáját megmozgatja, kíváncsiságukat felkelti: ezek a termékek meglepően, szinte meghökkentően olcsóak,főleg a fa alapanyagú társaikkal összevetve.

tovább

Műanyag nyílászáró – különbségek és hasonlóságok

Műanyag nyílászáró – különbségek és hasonlóságok

Műanyag nyílászáró alatt általában ablakokat szoktunk érteni, azonban ebbe a fogalomba tartoznak a teraszajtók is, legalábbis azok, amelyek műanyagból készülnek. Ebben az írásban ezek kerülnek összehasonlításra.

tovább

Hogyan zajlik a műanyag ablak csere nálunk?

Hogyan zajlik a műanyag ablak csere nálunk?

Az ember személyiségéből fakadóan előfordul, hogy nehezen tudja kezelni, ha valami nagyobb változtatást kell eszközölnie otthonában, mint például egy műanyag ablak csere. Az ilyen emberek, mindig attól tartanak, hogy túl sok problémával jár, nem beszélve a rengeteg törmelékről és koszról. De mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, ez már nagyon régóta nincs így?

tovább

Megfizethető árú műanyag nyílászárók Budapest környékén

Megfizethető árú műanyag nyílászárók Budapest környékén

A cégünk által forgalmazott műanyag nyílászárók Budapest zaját kizárják otthonából. Így szinte mindegy, milyen közel lakik egy forgalmas főúthoz, a kiváló zajszigeteléssel rendelkező műanyag ablak és beltéri ajtó kombinációjával lakását a béke szigetévé varázsolhatja. Természetesen cégünk nem tudja garantálni, hogy a családi hangulatváltozások miatt nem fog kitörni egy-két zajosabb vihar.

tovább

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

A nyílászárók történelme hosszúra nyúlik vissza, szinte annyira hosszúra, mint az emberiség teljes történelme. Régi barátaink, segítőink és társaink, és velünk együtt fejlődnek, alakultak át az idők során. A legutóbbi nagy fejlesztés, ami teljesen átszabta az ipar arcát, a műanyag nyílászáró megjelenése. Immár régóta mindenki számára elérhető a műanyag nyílászáró Debrecenben is a Tisza Ablak és Ajtónál.

tovább

A műanyag nyílászáró és a panelprogram

A műanyag nyílászáró és a panelprogram

A köznyelvben csak panelprogramként emlegetett, valójában az Otthon Melege program egyik alpályázatát a 2010-es évek közepe táján írták ki. A pályázatot a lakótelepi közösségek igyekeztek megpályázni, mivel jelentős összegeket spórolhattak meg a fűtésszámlán a lépcsőház korszerűsítése után. Miből is állt ez a korszerűsítés, mit takart a panelprogram? S leginkább, milyen szerepet játszik benne a műanyag nyílászáró?

tovább
További bejegyzések