• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Mi fán terem egy ablak?

 

Mi fán terem egy ablak?

Igen abszurdnak tűnhet ez a kérdés, hiszen ki nem ismerné őket? Ha valaki házat épít, egyértelmű, hogy a lakás szerves része lesz az ablak. Igen ám, de nem mindegy, hogy milyen típusú, formájú és színű darabot választunk. Ja, hogy adott a választás lehetősége? - mondják most sokan. Persze, ha az ember elég körültekintően választ magának, igazi egyedi nyílászárókat kaphat, igen vonzó áron.

Már az elején szögezzük le, hogy napjainkban leginkább két lehetősége van a vásárlóknak. Az egyik az, hogy megveszi a régimódi, de masszív fából készült termékeket, ami valljuk be, a pénztárcánknak nem feltétlenül kedvező.Igen drágák, ráadásul, ha nem igazi szakemberrel készíteti el az ember a kívánt termékeket, könnyen pórul járhat.

A másik lehetőség, hogy műanyag ablak vásárlására adja a fejét, ami amellett, hogy praktikus, ugyanolyan masszív, mint a fából készült társa, az ember pénztárcája pedig sokkal vastagabb marad a vásárlás után. Ezt ki ne szeretné?

Sok különböző típusú nyílászáró érhető el jelenleg a piacon, melyeket különböző szempontok szerint szoktak csoportosítani. Az egyik ilyen, hogy miként nyílik ki a szárny. Van amit nyitni és buktatni lehet. Ez attól is függ, hogy milyen vasalat van benne.

Persze megoldható mindkettő ugyanabban a termékben, ezek a kor népszerűbb darabjai. Árban különösebb különbség nincs. Egyedi igényeket is ki tud elégíteni egy ablak, például, lehet alakos, ami különböző, egyedi formákat rejt magában, úgy, mint a kör, háromszög, trapéz, vagy bármilyen egyedi forma.

Amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a házak ablaknyílásai eltérő méretűek lehetnek. Vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, teljesen jó dolog használtan nyílászárót venni, holott, ez a valóságban igen sok akadályba ütközhet. Ha túl nagy, akkor a falnyílást kell kibővíteni, ha pedig kicsi, akkor falazni kell. Jön a sok költség hegyre-halomra.

Ezért érdemes mindig felmérést igényelni az egyes megrendelések előtt. Ez Debrecenben teljes mértékben díjmentes, Budapesten alig pár ezer forint mindössze, ami a vásárlást követően jóváíródik a végösszegben. Amennyiben további kérdése lenne leendő nyílászárójával kapcsolatban, annak formájával, színével kapcsolatban keressen fel minket bizalommal.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Nem lehet meggyorsítani?

Ebben nem tudunk segíteni, mert nem rajtunk múlik. Csak olyan határidőre vállaljuk az ablakok legyártását amit biztosan tudunk teljesíteni.

Nekem tegnapra kéne az ablak...

Ebben sajnos nem segíthetünk. Sajnos Dr. Emmett Brown nem adta kölcsön az időgépét. :)

Hol tudnék azonnal ablakot vásárolni egyedi méretben?

Valószínűleg sehol.Szabvány méretű műanyag ablakokat talál a barkácsáruházakban. (OBI, Praktiker, Baumax, stb.) 

Mennyi a gyártási idő?

Általában 3-5 hét.