• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

 

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

A nyílászárók történelme hosszúra nyúlik vissza, szinte annyira hosszúra, mint az emberiség teljes történelme. Régi barátaink, segítőink és társaink, és velünk együtt fejlődnek, alakultak át az idők során. A legutóbbi nagy fejlesztés, ami teljesen átszabta az ipar arcát, a műanyag nyílászáró megjelenése. Immár régóta mindenki számára elérhető a műanyag nyílászáró Debrecenben is a Tisza Ablak és Ajtónál.

Kis hazánk a modern korban kissé mindig lemaradt a nemzetközi trendektől, ezt felesleges vitatni. A márkák később érkeztek, a módszerek sem siettek ide, a nézőpontok sem sokat változtak az idők során, azonban ez nem gátolta meg a műanyag ablakot abban, hogy betörjön a piacra.

Igaz, ez sem volt zökkenőmentes: kezdetben a termék rendkívül drága volt, a minősége pedig nem a legjobb: sárgult, gyengült, rideggé és törékennyé vált a szerkezet, terjedtek a rossz hírek, csökkent a népszerűség.

Ez a tendencia aztán hirtelen megállt: az ipar felzárkózott, és végre azzá a jelenséggé tette ezt a terméket, aminek lennie kellett. Egy olcsó, nagyon jó minőséget kínáló nyílászáró, amely ár-érték arányát tekintve messze lehagyja a versenytársakat.

Az termék rohamos terjedésbe kezdett, és itt jutunk el cikkünk címéig: Műanyag nyílászáró Debrecen, habár kis országunk második legnagyobb városa, ebben a tekintetben elmaradt Budapesttől, ez a termék csak később, nem olyan régen hódította meg ezt a makacs vidéket.

Erre hogy volt képes? Mi késztette a debreceni vásárlóközönséget arra, hogy elhagyja addigi negatív sztereotípiáit, és próbát tegyen? A válasz egyszerű: időközben felgyűltek a vélemények, megváltozott a közvélemény is. Rengeteg tény támasztotta alá a termék rendkívüli tulajdonságait: kiváló hőszigetelése rengeteg embert megnyert, ahogy hasonlóan kompetens hangszigetelése is, az egyéni igényekhez igazítható kinézete pedig végleg lebontott minden addigi gátat.

Mára a műanyag nyílászáró debreceni diadala egyértelmű, hiszen egyre több házon, épületben találkozhatunk ilyennel, akár csak az utcát járva is sok helyről kacsinthat ránk egy-egy jellegzetes fehér keret. Hogy ez végül jó vagy rossz, csak a történelem döntheti el, de egyelőre minden tény pozitív végkimenetelre mutat.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...

Az ablakcsere után elszállítják a régi ablakaimat?

Igen, ezt megrendeléskor kérjük jelezni.

Mennyi a nem standard méretű nyílászárók felára?

Nincs felára.

Ingyenes a helyszíni felmérés?

Megrendelés esetén igen. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, válassza az ajánlat kérés menüpontot.Lehetőség van helyszíni felmérés alapján is ajánlatot kérni. A kiszállási díj Budapest területén 3.000,- forint, amit megrendelés esetén jóváírunk a vételárból, tehát ebben az esetben INGYENES.