• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Hogyan zajlik a műanyag ablak csere nálunk?

 

Hogyan zajlik a műanyag ablak csere nálunk?

Az ember személyiségéből fakadóan előfordul, hogy nehezen tudja kezelni, ha valami nagyobb változtatást kell eszközölnie otthonában, mint például egy műanyag ablak csere. Az ilyen emberek, mindig attól tartanak, hogy túl sok problémával jár, nem beszélve a rengeteg törmelékről és koszról. De mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, ez már nagyon régóta nincs így?

Akár egy nap alatt túllehet a szerelésen, ráadásul nem kell aggódnia a korábban említett problémákkal. Először is, ha eddig még nem tette meg, válassza ki, hogy pontosan milyen nyílászárót is szeretne. A műanyag ablak csere igen nehezen oldható meg, ha még nincs is kiválasztva. Amennyiben nem tudja, hogy mik közül lehet válogatni, mi éri meg a leginkább, nézzen szét oldalunkon vagy keressen fel minket, hogy minél könnyebb legyen ön számára a választás.

Ha mindez megvan, jöhet az új darabok beszerelése. Először is a tokot szereljük be, ilyenkor mindig figyelni kell, hogy függőlegesen és vízszintesen is egyenes legyen, ehhez szakemberink vízmértéket használnak. Ha mindez megvan, jöhet a rögzítés. Az ilyenkor felmerülő foltot pedig igény szerint el lehet takarni, hogy szinte észre se lehessen venni a későbbiekben.

A következő lépés a műanyag ablak csere során, hogy a korábban behelyezett tokokat, valamivel rögzíteni kell. Ehhez természetesen purhabot használunk, ami nagyon gyorsan és kifejezetten erősen köti meg az anyagot. Ráadásul remek hangszigetelő is, így amennyiben még picik esetleg a gyerekek, nagyon sok hasznát fogják venni. Ezt követi a párkányok összeszerelése, amit méretre kell vágni és a beszerelni, ehhez szintén purhabot használunk.

Már csak néhány lépés választ el attól, hogy a munka véget érjen. Nem szabad megfeledkezni a nyílászáró szárnyak felszereléséről és a vasalatot takaró elemek felhelyezéséről. A fennmaradó törmelék miatt pedig egyet se féljen, ugyanis cégünk vállalja, hogy elszállítja a megfelelő helyre az utolsó porszemet is.

Lehet leírva kicsit bonyolultnak, vagy éppen hosszadalmasnak tűnhet a folyamat, de szakembereink a munka folyamán örömmel válaszolnak kérdéseire és segítségükkel akár néhány hét alatt megkaphatja vadonatúj nyílászáróit, melyet a legyártása után egy nap leforgása alatt beszerelnek otthonába.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Forgalmaznak lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi a nem standard méretű nyílászárók felára?

Nincs felára.

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Nekem tegnapra kéne az ablak...

Ebben sajnos nem segíthetünk. Sajnos Dr. Emmett Brown nem adta kölcsön az időgépét. :)