Az ablakcsere után még festés lesz nálunk.

 

Az ablakcsere után még festés lesz nálunk.

Mire figyeljek?
Amennyiben a műanyag ablakok beépítését festés követi, nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy a festő szakemberek vigyázzanak az új ablakunkra.

Gyakori hiba például, hogy a sarokcsapágy telemegy glettanyaggal és ezzel a későbbiekben az ablak finombeállítását nehéz vagy lehetetlen már elvégezni, mivel a sarokcsapágyban egy állítócsavar található, és  ha ebbe a csavarba glettanyag beleköt, nem lehet hozzáférni az állító kulcscsal.

Célszerű a festés előtt a sarokcsapágyakat celluxal leragasztani, hogy ezt elkerüljük.

Olyan is elő szokott fordulni, hogy a fal csiszolása közben az ablakot nyitva hagyják és ilyenkor a teljes vasalat megtelik porral. Ez a későbbiekben problémát fog okozni a vasalatok működésében. Erre az a megoldás, hogy az ablakokat vagy zárva tartjuk a csiszolás ideája alatt, vagy széles festőszalaggal az ablakszárnyat a vasalhatnál körberagasztjuk, hogy a por ne tudjon megtelepedni a zárszerkezetben

A falfestékek szerencsére általában vizes bázisúak, így ha a műanyag profilra kerül, még a száradás előtt könnyen lemosható. Arra viszont nagyon figyeljünk, hogy a tisztításnál ne használjunk semmilyen oldószert, illetve olyan anyagot, mellyel összekarcolhatjuk. Semmiképpen ne használjunk dörzsi szivacsot.

Amennyiben további kérdése van, kérjen ingyenes visszahívást.

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást!

Csak adja meg telefonszámát, és munkaidőben visszahívjuk.

Név:
Telefonszám:
Mivel kapcsolatban érdeklődik?:

vissza