Az ablakcsere után még festés lesz nálunk.

 

Az ablakcsere után még festés lesz nálunk.

Mire figyeljek?
Amennyiben a műanyag ablakok beépítését festés követi, nagyon fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy a festő szakemberek vigyázzanak az új ablakunkra.

Gyakori hiba például, hogy a sarokcsapágy telemegy glettanyaggal és ezzel a későbbiekben az ablak finombeállítását nehéz vagy lehetetlen már elvégezni, mivel a sarokcsapágyban egy állítócsavar található, és  ha ebbe a csavarba glettanyag beleköt, nem lehet hozzáférni az állító kulcscsal.

Célszerű a festés előtt a sarokcsapágyakat celluxal leragasztani, hogy ezt elkerüljük.

Olyan is elő szokott fordulni, hogy a fal csiszolása közben az ablakot nyitva hagyják és ilyenkor a teljes vasalat megtelik porral. Ez a későbbiekben problémát fog okozni a vasalatok működésében. Erre az a megoldás, hogy az ablakokat vagy zárva tartjuk a csiszolás ideája alatt, vagy széles festőszalaggal az ablakszárnyat a vasalhatnál körberagasztjuk, hogy a por ne tudjon megtelepedni a zárszerkezetben

A falfestékek szerencsére általában vizes bázisúak, így ha a műanyag profilra kerül, még a száradás előtt könnyen lemosható. Arra viszont nagyon figyeljünk, hogy a tisztításnál ne használjunk semmilyen oldószert, illetve olyan anyagot, mellyel összekarcolhatjuk. Semmiképpen ne használjunk dörzsi szivacsot.

Amennyiben további kérdése van, kérjen ingyenes visszahívást.

Visszahívást kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

Az ablak színe? *:


Kéri-e a beépítését? *:


Egyéb fontos információ:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza