• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

A műanyag nyílászárók előnyei

 

A műanyag nyílászárók előnyei

Ablakok közt manapság egyértelműen legnépszerűbbek a műanyagból készültek, de vajon miért terjedtek ennyire el, és kielégíthetik-e mindenkinek az igényeit? A műanyag nyílászárók semmilyen hátránnyal nem rendelkeznek társaikhoz képest, viszont sokkal kedvezőbb áron elérhetőek.

Vetélytársaik a faablakok, viszont ezek nem mindig felelnek meg elvárásainknak. Vannak köztük, amik nagyjából olyan értékkel bírnak, mint mesterséges anyagból készült társaik, ezek azonban gyenge minőségűek, könnyen elvetemednek, minek hatására pár éven belül cserélni kell őket, hacsak nem szeretnénk télen is folyamatos szellőztetést, hiszen nem tudjuk őket bezárni. Vannak igazán jól működő típusok, amiket nem fenyeget ez a veszély, viszont anyagilag is sokkal megterhelőbbek.

A műanyag ablakok mindkét fa változat előnyét kombinálják. Elérhetőek, ugyanakkor rendkívül tartósak. Sok évvel ezelőtt még megvolt ezeknek is a hátránya: előfordult például, hogy elsárgultak a napfénytől, ez azonban régóta nem fenyeget bennünket. Sikerüket főképp két tulajdonságuknak köszönhetik: viszonylag könnyen és olcsón előállíthatók, valamint szinte légmentesen zárnak.

Ha esetleg nem illene otthununk színvilágához a fehér szín, akkor sincs okunk aggodalomra, ugyanis díszíthetők faerezetet utánzó fóliával, melynek sokféle változata elérhető. Belső szerkezetük tekintetében egyébként szinte teljesen megegyeznek más termékekkel, de persze előfordulhatnak minőségbeli különbségek. Érdemes európai, főképp német márkák közül válogatni, hisz ezek a legstrapabíróbbak, és ezért a legmegbízhatóbbak is.

Fontos megjegyezni, hogy a műanyag nyílászárók szinte bármilyen méretben legyárthatók, ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem tudunk megfelelőt találni. Ha szükséges, akár kerek, vagy kissé ferde nyílásokhoz is igazodni tudnak.

Mint látható: a műanyag nyílászárók nemhiába dominálják a piacot az utóbbi években. Megfizethetőségük és sokoldalúságuk felülmúlja az eddigi megoldásokat, így remek választásnak számítanak akárki számára. Nézzen körül a Tisza ablak és ajtó weboldalain, hogy az árakról tájékozódjon!

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Mennyi a gyártási idő?

Általában 3-5 hét.

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Nekem tegnapra kéne az ablak...

Ebben sajnos nem segíthetünk. Sajnos Dr. Emmett Brown nem adta kölcsön az időgépét. :)