• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

A minőség és a szépség ötvözete: Kömmerling ablak

 

A minőség és a szépség ötvözete: Kömmerling ablak

Aki egy kicsit is járatos a nyílászárók világában, biztos vagyok benne, hogy már halott napjaink egyik legjobb termékéről, ami nem más, mint a Kömmerling ablak. Népszerűségének valódi okai vannak, hiszen olyan kialakításról beszélünk, amely már jó pár éve stabilan helyt áll az állandóan változó piacon. De vajon mi olyan különleges benne? Mit lehet tudni róla?

Kezdjük ott, hogy aki egy kicsit is szeretné jobban megismerni ezt a márkát, akkor jobb, ha elsőként tisztázza magának a műanyag ablak fogalmát is. Hiszen, napjaink egyik sláger nyílászárójáról van szó, ami ára mellett minőségileg is a legjobb. Teljesen természetes, hogy vannak olyan emberek, akik a fából készült nyílászárókat preferálják mind a mai napig, azonban ha ön úgy érzi, hogy azt anyagilag nem feltétlenül engedheti meg magának, akkor a műanyag ablak a tökéletes választás ön és családja számára.

Ezen termékek esetében, a felület alapszíne általában fehér, ami a jövőben sosem fog besárgulni. Ha nem szereti ezt az színt, akkor kérheti egyedi fahatású mintázattal is. Kérheti ezt a Kömmerling ablak külső, belső vagy mindkét oldalára. Amennyiben mindkét oldalára igényelné, akkor lehetősége van egy színes műanyag vázat kérni, a szebb összhatás miatt.

Az egyes nyílászárók szigetelése során, sokszor felmerül a penész, ami minden, csak éppen nem jó. Valamilyen oknál fogva elterjedt az rémhír, hogy a penészt a rendkívül jó szigetelés okozza. Ebből csak annyi az igazi, hogy nagyszerű szigetelést biztosít, de a penészt a gondos kialakítás akadályozza meg, ugyanis a szerkezetet mozgató vasalatok mára elég fejlettek, hogy adjanak egy apró, szellőztető nyitási lehetőséget, így elkerülve a párásodást és a penészt.

Végszóként térjünk vissza a Kömmerling ablakra, ami igazából egy igen nívós cég által készített műanyag nyílászárót takar. Egy olyan vállalatról beszélünk, mely elsődleges céljának tűzte ki magának, hogy olyan első osztályú termékeket állítson elő, melyek minden tekintetben környezetbarát. Termékeik minden esetben hosszú élettartamúak, melyet tökéletesen biztosít a minőség, a precizitás és a legjobb alapanyagok felhasználása.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

1 hét alatt le tudják gyártani?

Nem, 3-5 hét a gyártási idő.

Ingyenes a helyszíni felmérés?

Megrendelés esetén igen. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, válassza az ajánlat kérés menüpontot.Lehetőség van helyszíni felmérés alapján is ajánlatot kérni. A kiszállási díj Budapest területén 3.000,- forint, amit megrendelés esetén jóváírunk a vételárból, tehát ebben az esetben INGYENES. 

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Nekem tegnapra kéne az ablak...

Ebben sajnos nem segíthetünk. Sajnos Dr. Emmett Brown nem adta kölcsön az időgépét. :)