• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Műanyag ablak vagy fa?

 

Műanyag ablak vagy fa?

Nehéz a döntés ugye? Fogadjunk, hogy megszokta már a régi szülői házban a jó kis robusztus fa ablakot? Mit szólna hozzá, ha mégis tudnék önnek néhány olyan szempontot mondani, ami alapján biztos lehet abban, hogy elengedheti a régi fából készült nyílászáróit? Ugyanis ha árban spórolni szeretne, de minőségben nem, akkor tökéletes választás a műanyag ablak.

Egy igazán minőségi fa nyílászáró, közel kétszer vagy éppen háromszor is többe kerülhet, mint műanyag társa. Minőségileg viszont ugyanazt biztosítja mindkettő, sőt. Éppen ezért ajánlanám inkább, hogy nyugodtan térjen át a műanyag nyílászárókra. Esetleg nem szereti a fehér, műanyag hatást? Semmi gond, ez legyen az utolsó dolog, ami miatt aggódnia kell!

Ha esetleg azért nem szeretne fehér színt, mert attól tart, hogy idővel lassan besárgul, emiatt nem kell aggódnia, biztosíthatom arról, hogy sosem fog megváltozni a fehér színe. Habár a fehér a megszokott szín az ilyen daraboknál, lehetősége van famintázattal is kérni. Attól függően, hogy mennyire igényli, kérheti belülre, kívülre, vagy akár mindkét oldalára a mintázatot. Méretét és típusát tekintve, önre bízzuk a döntését, ugyanis elképzelésének megfelelően készül el Ön számára a megálmodott műanyag ablak.

A teljesség igénye nélkül, néhány műanyagból készült típus, amit igénye szerint rendelhet tőlünk:

  • Megkülönböztetünk nyitásirány szerint nyílót és bukót, de természetesen a legtöbb termék mindkét funkciót tudja.
  • Középen nyíló, ahogyan a nevéből is következtethető, középen lehet kinyitni.
  • Erkélyajtó: Belül van kilincse csak, kívül pedig egy fogantyú található.
  • Átmenő kilincses erkélyajtó: Ha valaki a teraszára tervez valami hasonlót, annak kiváló megoldás.
  • Körablak: Nemcsak szögletes formában készülhet műanyag ablak, hanem szinte bármilyenben: kör, háromszög, rombusz, stb.
  • Osztott: a falnyílás közepére a keretben osztás kerül, erre csukódnak a szárnyak.

Amennyiben úgy érzi, hogy sikerült elhatároznia magát az új nyílászáró vásárlása mellett, kérem, keressen fel minket. Egyeztetést követően, akár már két-három héten belül is kézhez kaphatja termékét. A beszerelés miatt pedig ne aggódjon, cégünk elvégzi a cserét rombolás nélkül. Természetesen némi törmelék keletkezik, amelyet elszállítunk, hogy Önnek ezzel sem legyen gondja.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...

Nem lehet meggyorsítani?

Ebben nem tudunk segíteni, mert nem rajtunk múlik. Csak olyan határidőre vállaljuk az ablakok legyártását amit biztosan tudunk teljesíteni.

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.