• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Legyen színes műanyag ablaka!

 

Legyen színes műanyag ablaka!

Habár a műanyag nyílászárók már bizonyították hasznosságukat és minőségüket az építéstechnikában, sok ember még mindig tartózkodik attól, hogy ilyen típusra váltson. Ennek persze sok oka lehet, de mégis egy visszatérő kérdés van, ami ott motoszkál a régies, hagyományos formák kedvelőinek fejében, amikor a váltást fontolgatják: „Lehet egyáltalán színes műanyag ablakom?” Ma erre keressük választ.

Ahhoz, hogy kielégítő választ adhassunk, tisztában kell lennünk pár dologgal, többek közt az ilyen típusú termékek gyártásának folyamatával. Ez egy előre legyártott profillal kezdődik, amit a megfelelő méretre levágva kialakítják a tokot és a nyílót is. Mindkét szerkezeti elem darabjait forrasztás tartja össze, hogy strapabíró lehessen, a profilok belsejében pedig légkamrákat, és acélmerevítést találhatunk, a maximális szerkezeti stabilitás érdekében. A kamrák nagyon fontos szerepet vállalnak a hőszigetelésben.

Sokak számára természetes, hogy ezek a profilok, amiből a kertetek állnak, egyszínű, rendkívül modern, egyszerű hatást keltő fehérben pompáznak. Ez az egyik oka sok vevő hezitációjának, ugyanis lehet, hogy az Ők ízléseinek a fehér nem felel meg, vagy úgy gondolják, hogy nem illik a házuk stílusához.

Azonban kevesek tudják, de a fehér nem az egyetlen lehetőség, távolról sem! Nálunk elérhető színes műanyag ablak is! Nyílászárónk viszonylag egyszerűen kaphat fahatást, speciális fólia segítségével. Ez a felület a fa színét és erezetét másolja, és akár a fehér termék külső felületére is felvihető – ez a fő felhasználási módja.

Ez a módszer olcsó, de nem nyújt teljes hatást. Kiváló, ha csak a külvilág számára akarunk mintát mutatni, azonban ha mi magunk is látni akarjuk, a nyílászáró elérhető barna alapszínben is, amin már a fólia is teljesen beolvad, természetesnek hat. Ezzel mindenki számára testre szabható a színes műanyag ablak, hiszen a vevő megkapja a kedvező ár mellett, a kiváló hőszigetelést, a tökéletes zárást és a fa termékek kinézetét.

Így hát, a címben feltett kérdésre a rövid válasz így hangozhat: igen, lehet! Ha eddig csak ez tartotta vissza a váltástól megnyugodhat, nem kell elfelejtenie a fa szépségét, viszont kaphat egy szeletet a jövőből.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Forgalmaznak lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ablakcsere után elszállítják a régi ablakaimat?

Igen, ezt megrendeléskor kérjük jelezni.

Hol tudnék azonnal ablakot vásárolni egyedi méretben?

Valószínűleg sehol.Szabvány méretű műanyag ablakokat talál a barkácsáruházakban. (OBI, Praktiker, Baumax, stb.) 

Mennyi a nem standard méretű nyílászárók felára?

Nincs felára.

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...