• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

 

Kiváló minőség, megbízhatóság: a műanyag nyílászáró Debrecenben

A nyílászárók történelme hosszúra nyúlik vissza, szinte annyira hosszúra, mint az emberiség teljes történelme. Régi barátaink, segítőink és társaink, és velünk együtt fejlődnek, alakultak át az idők során. A legutóbbi nagy fejlesztés, ami teljesen átszabta az ipar arcát, a műanyag nyílászáró megjelenése. Immár régóta mindenki számára elérhető a műanyag nyílászáró Debrecenben is a Tisza Ablak és Ajtónál.

Kis hazánk a modern korban kissé mindig lemaradt a nemzetközi trendektől, ezt felesleges vitatni. A márkák később érkeztek, a módszerek sem siettek ide, a nézőpontok sem sokat változtak az idők során, azonban ez nem gátolta meg a műanyag ablakot abban, hogy betörjön a piacra.

Igaz, ez sem volt zökkenőmentes: kezdetben a termék rendkívül drága volt, a minősége pedig nem a legjobb: sárgult, gyengült, rideggé és törékennyé vált a szerkezet, terjedtek a rossz hírek, csökkent a népszerűség.

Ez a tendencia aztán hirtelen megállt: az ipar felzárkózott, és végre azzá a jelenséggé tette ezt a terméket, aminek lennie kellett. Egy olcsó, nagyon jó minőséget kínáló nyílászáró, amely ár-érték arányát tekintve messze lehagyja a versenytársakat.

Az termék rohamos terjedésbe kezdett, és itt jutunk el cikkünk címéig: Műanyag nyílászáró Debrecen, habár kis országunk második legnagyobb városa, ebben a tekintetben elmaradt Budapesttől, ez a termék csak később, nem olyan régen hódította meg ezt a makacs vidéket.

Erre hogy volt képes? Mi késztette a debreceni vásárlóközönséget arra, hogy elhagyja addigi negatív sztereotípiáit, és próbát tegyen? A válasz egyszerű: időközben felgyűltek a vélemények, megváltozott a közvélemény is. Rengeteg tény támasztotta alá a termék rendkívüli tulajdonságait: kiváló hőszigetelése rengeteg embert megnyert, ahogy hasonlóan kompetens hangszigetelése is, az egyéni igényekhez igazítható kinézete pedig végleg lebontott minden addigi gátat.

Mára a műanyag nyílászáró debreceni diadala egyértelmű, hiszen egyre több házon, épületben találkozhatunk ilyennel, akár csak az utcát járva is sok helyről kacsinthat ránk egy-egy jellegzetes fehér keret. Hogy ez végül jó vagy rossz, csak a történelem döntheti el, de egyelőre minden tény pozitív végkimenetelre mutat.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Ingyenes a helyszíni felmérés?

Megrendelés esetén igen. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, válassza az ajánlat kérés menüpontot.Lehetőség van helyszíni felmérés alapján is ajánlatot kérni. A kiszállási díj Budapest területén 3.000,- forint, amit megrendelés esetén jóváírunk a vételárból, tehát ebben az esetben INGYENES. 

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Nem lehet meggyorsítani?

Ebben nem tudunk segíteni, mert nem rajtunk múlik. Csak olyan határidőre vállaljuk az ablakok legyártását amit biztosan tudunk teljesíteni.

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.