• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Ha ablakcsere, akkor műanyag nyílászáró

 

Ha ablakcsere, akkor műanyag nyílászáró

Nincs jobb, mint a műanyag nyílászáró, ha az ablakcsere előtérbe kerül! A legfontosabb, hogy ezek a termékek már direkt úgy lettek kialakítva, hogy a legjobb hőszigetelési képességekkel rendelkezzenek. Az elmúlt évek folyamán ezt a kialakítást tovább finomították, hogy a vásárlók tökéletesen elégedettek lehessenek vele.

A profilok, amelyből a műanyag nyílászáró készül, UV-állóak, így a napfény nem tesz kárt az anyag szerkezetében, és a színét is ragyogóan megőrzi az évek folyamán, azaz nem sárgulnak el. A felszín alatt több dolog is elrejtőzik, amit kívülről nem lehet észrevenni.

Az egyik ilyen a fém merevítés, amely megfelelő stabilitást kölcsönöz a szerkezetnek. Mivel a profil belsejében húzódik, ezért nem képez hő hidat, emiatt nem kell attól tartanunk, hogy a benti meleg levegő ki fog szökni a lakásból, és hideg fog a helyére érkezni. A másik a profilokban meghúzódó légkamrák, amelyeknek köszönhető, hogy télen és nyáron egyaránt jól tudja szigetelni a lakásunkat.

A profilon kívül az üveglapoknak is hatalmas szerepe van. Önmagukban 4 milliméter szélesek, és ezekből helyeznek el kettő, extra igény szerint három darabot a szárnyakban. Az üvegek között korábban levegő volt megtalálható, azonban napjainkban egyre több helyen élnek azzal a lehetőséggel, hogy inkább nemesgázt zárnak ebbe a térbe. Ennek az az oka, hogy jobb a hőszigetelő értéke, mint az egyszerű levegőnek. A három üveglapos megoldás különlegessége, hogyha valaki passzív-házat szeretne létrehozni, arra egyedül az ilyen típusú műanyag ablak alkalmas.

Energiatakarékosság szempontjából is érdemes beruházni rájuk. Télen rengeteg hő tud elszökni egy rossz szigeteléssel rendelkező házból, amely rengeteg energiát emészt fel. Ez egyfelől terheli a környezetet, másfelől pedig az ember pénztárcáját sem kíméli. Azonban egy egyszeri befektetésnek köszönhetően hosszú távon nyereséget könyvelhetünk el.

Ha ablakcsere előtt áll, keressen fel bennünket bátran! Debrecen területén ingyenesen végzünk helyszíni felmérést, amelynek köszönhetően biztosan megfelelő méretű műanyag nyílászáró kerül a cserét követően háza birtokába.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Forgalmaznak lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lehet meggyorsítani?

Ebben nem tudunk segíteni, mert nem rajtunk múlik. Csak olyan határidőre vállaljuk az ablakok legyártását amit biztosan tudunk teljesíteni.

Mennyi a nem standard méretű nyílászárók felára?

Nincs felára.

Hol tudnék azonnal ablakot vásárolni egyedi méretben?

Valószínűleg sehol.Szabvány méretű műanyag ablakokat talál a barkácsáruházakban. (OBI, Praktiker, Baumax, stb.) 

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.