• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

 

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

Akár hiszi akár nem, egy ablakcsere rengeteg problémáját megoldhatja. Ha úgy érzi, hogy fűtésszámlája magasabb a kelleténél, vagy akár épp több szellőzésre vágyik új funkcióknak köszönhetően, vagy csak unja a régi, elavult nyílászáróit, megoldást a műanyag ablak jelenthet.

Mint látja, sok eset előfordul, ami miatt ablakcsere jöhet szóba. Ha a régit már nehéz becsukni, vagy érezni a hűvös szellőt a szélein, úgy lehet, hogy a sokat megélt fa elvetemedett, vagy szimplán hibásan lett annak idején behelyezve. A régi típusok eleve nem szigetelnek olyan jól, mint a modern változatok, de az ilyen problémák még több gondot okozhatnak. Nem csak a havi költségek, de a környezetvédelem miatt is fontos szempont, hogy ne pazaroljunk annyi energiát feleslegesen.

Ha szellőztetésre vágyik, erre is megoldást nyújt egy új darab. A résnyíló funkciónak köszönhetően úgy hagyhatja résnyire nyitva, hogy az nem látszik meg kívülről, és nem is tud rajta közlekedni szeretett háziállatunk. Természetesen a bukó és a nyíló szerkezet is ugyanúgy elérhető. Érdemes is ezeket kihasználni, hisz az alapvetően tökéletes szigetelésnek köszönhetően könnyen bepenészedhet a lakás fala.

Az ablakcsere maga nem kerül sok erőfeszítésbe. Önnek elég árajánlatot kérnie online, vagy telefonon beszélni az eladóval, aki ezután egyeztet időpontot a helyszín felmérésére. Ha megtörtént az ingyenes felmérés, megrendelik az előre megtervezett paraméterek alapján az új terméket, és leszállítás és újabb időpont egyeztetés után lecserélik az elromlott nyílászárót.

A folyamat nem vesz sok időt igénybe, de persze ez függ a régi típus kiszerelésétől is. Azután felhelyezik az újat, és extra szigetelés érdekében körbe is fújják habbal. A folyamat panelházakon is elvégezhető ugyanolyan könnyen és gyorsan, és nem kell aggódnia a fal esetleges sérülése miatt. Erkélyajtónak is tökéletesen alkalmasak ezek a darabok, így akár azt is felújíthatja.

Ha bármilyen problémát észlelne a szigeteléssel, vagy csak külsőleges szempontok miatt jutna eszébe, keressen fel minket, késséggel állunk rendelkezésére. A beszerelés miatt ne aggódjon, nem kerül sok pénzbe és időbe, elvégre szakembereink számára ez rutinmunka.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Nem lehet meggyorsítani?

Ebben nem tudunk segíteni, mert nem rajtunk múlik. Csak olyan határidőre vállaljuk az ablakok legyártását amit biztosan tudunk teljesíteni.

Mennyi a gyártási idő?

Általában 3-5 hét.

Az ablakcsere után elszállítják a régi ablakaimat?

Igen, ezt megrendeléskor kérjük jelezni.

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.