• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

Csupán legenda a színes műanyag ablak?

 

Csupán legenda a színes műanyag ablak?

Ahogy akár naponta elhaladunk a nagyobb városban látható fehér műanyag nyílászárók százai előtt, felmerülhet bennünk a teljesen jogos kérdés: így kell ennek kinéznie? Igaz, régen a legtöbb egyszerű zománccal lekent keret pontosan így nézett ki, de már túlléptünk ezen, nem? Ma, az egyén korában, miért pont a színes műanyag ablak lenne tabu? Ezek nagyon jó gondolatok, és nem csak az átlagemberéi.

A gyártók ugyanígy gondolkoznak, íme: igenis van színes műanyag ablak! Nem, nem azokra a kékre-zöldre mázolt, megfolyt festékű, szomorkás kinézetű nyílászárókra gondolok, amelyeket néhol látunk, és nem is azokra a foszladozó fóliával fedett fehér keretekre. Van alternatíva, méghozzá elérhető áron!

A történet ott kezdődik, ahol a legtöbben a probléma gyökerét érzik a műanyag nyílászárókkal: a fehér szín bizony nem mindenki kedvence, sokan régen is inkább lazúrozták az ablakokat, hogy megőrizzék annak természetes színét, a faanyag erezetét, amely oly kellemes az emberi szemnek. A legtöbben azért óvakodnak a modern termékektől, mert félnek, hogy ezt veszítik el, azonban ez nem igaz.

A műanyag maga ugyanis nem csak fehér lehet: valójában, bármilyen szín elérhető, hiszen ember alkotta matériáról van szó, azonban a társadalmi igények és az ipar elvárásaink metszetében most a sötét, főleg barnás színek állnak. Bizony, barna profilokból is készülhet a termék, ez pedig számos lehetőséget jelent.

Fontos megjegyezni, hogy a sötét színek nem teszi tönkre az egyébként kiváló hőszigetelést: bár jobban szívják a hőt, mivel maga a műanyag rettenetesen gyatra hővezető, az a hő sosem kerül túl közel a ház belsejéhez.

Az előnyökről talán beszélni sem kell, de mégis ejtsünk róla pár szót! Elsősorban, az ablak nem fehér, ez pedig már sokaknak döntő jellegű információ. Másodsorban, a gyárban felragasztatható fóliák miatt, szinte fahatás érhető el, amivel visszaszerezhetjük azt az elveszettnek hitt, meleg érzést, amit a fa erezete nyújt. Ez a fólia lehet egy oldalon, de akár kívül-belül is.

A színes műanyag ablak tehát nem mítosz, nem megvalósíthatatlan álom. Ha ön is ilyenre vágyik, ne habozzon, keressen meg minket!

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Hol tudnék azonnal ablakot vásárolni egyedi méretben?

Valószínűleg sehol.Szabvány méretű műanyag ablakokat talál a barkácsáruházakban. (OBI, Praktiker, Baumax, stb.) 

Kérhetek -e különleges üvegezést műanyag ablakaimba?

Igen. Lehetőség van katedrál, biztonsági, reflexiós, extra hangszigetelésű és egyéb üvegezést rendelni.

Tudok -e raktárról ablakokat vásárolni?

Nem tartunk raktárkészletet, minden nyílászárónk az egyedi igények alapján készül.

Az ablakcsere után elszállítják a régi ablakaimat?

Igen, ezt megrendeléskor kérjük jelezni.