• Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag nyílászárók Önnek...

    Műanyag ablakok és ajtók a Tisza Ajtó Kft-től már 15 éve

    Ajánlatot kérek

A német minőség hazai képviselője: a Kömmerling ablak

 

A német minőség hazai képviselője: a Kömmerling ablak

Ha valaki kutatott már műanyag nyílászárókról szóló vélemények, specifikációk és ajánlatok után, valószínűleg szembekerült már ezzel az egyesek számára roppant beszédes márkanévvel: Kömmerling. Azt azonban az átlagos böngésző ritkán tudja, vagy érti, hogy mit jelent ez a szó, hogy jön a műanyag ablakok világához, de főleg: hogy mit is szimbolizál az iparban. Erre a rejtélyre szeretnénk fényt deríteni cikkben.

Amennyiben ön látta már, olvasta már ezt a szót, valahol, valószínűleg tudja, hogy negatív tulajdonsággal nemigen rendelkezik a műanyag nyílászárókkal foglakozók körében. De mit is jelent?

Röviden: minőséget. Egy ígéretet kiváló termékre, ami teljesül is, nem csupán hitegetés, vagy pénzszerző hókusz-pókusz, elégedett vásárlók, szabványok, és valódi hitelesség van mögötte. Olyannyira, hogy az emberek nagy része, aki csak felületesen ismeri ezeket a termékeket, ilyen típust keres, mert a köztudatban ez a név egyenlő egy minőségi standarddal.

A Kömmerling egy márkanév, amely gyorsan körbefutott a nyílászárók világában, azt a német mentalitást, precizitást beemelve az élet erre a területére is, amit az egyéb német termékeknél mára természetesnek gondol az ember.

Ennek a típusnak megvan a hírneve, amihez minden egyes darabnak fel kell érnie, ami gyártásra kerül. Ez hatalmas dolognak hangzik, de sokkal fontosabb a tény, hogy meg is teszi. Egyáltalán nem lehet elégedetlen klienssel találkozni.

Mitől is lehet más egy Kömmerling termék, mint a többi? Meglepő lehet, de nem sokban: a darabokat ugyanúgy műanyag profilokból állítják össze, mint minden más termék esetében, és a kamrák száma ugyanúgy változhat mint azoknál, ugyanez igaz az üveglapok számára is, amely alapvetően kettő, nagyobb vastagságú termék esetén több lehet. Az átlátszó lemezek között színtelen nemesgáz található, amely tovább növeli az amúgy sem rossz hőszigetelés minőségét. Nem véletlen, hogy passzív házba is sok esetben ilyen ablak kerül.

A különbség, mely kiemelkedővé teszi a márkát, az anyaghasználaton kívül az aprólékos figyelem és precizitás a gyártás folyamán és az összeszerelésnél egyaránt. Már csak egy kérdése lehet, ha idáig olvasott: hol kaphatok ilyen terméket? Nos, ez sem rejtély, a  válasz a Tisza Ajtó és Ablak. Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink állnak mindenben rendelkezésére.

vissza

Megosztás

Szavazás

Ön mit vár egy ablakostól?

Szavazok

Gyakori kérdések

Csak szabvány méretű ablakokat árulnak?

Nem, a mérethatárokon belül bármilyen méretű nyílászárót el lehet készítni.

Hány év garancia van a műanyag ablakokra?

Műanyag nyílászáróinra 5 év garanciát vállalunk.

Az ablakcsere után elszállítják a régi ablakaimat?

Igen, ezt megrendeléskor kérjük jelezni.

Forgalmaznak lengyel műanyag ablakokat?

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Be fog sárgulni a fehér műanyag ablak a naptól?

Nem. A mai modern ablakprofilok UV stabilizátort tartalmaznak, így ez nem fordulhat elő. A '80-as években készített műanyag ablakoknál valóban előfordult a jelenség, de azóta eltelt 30 év, fejlődött a technika...