Megosztás

Ablakos elérhetőségei

Ingyenes visszahívás kérése itt.

1144 Budapest, Gvadányi utca 87.
Tel.: 06 1 769 01 02

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI UZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen, Laktanya utca 8.
Tel.: 06 52 537 158

Ablak újság

Öt ok, amiért különlegesek a műanyag nyílászárók

Öt ok, amiért különlegesek a műanyag nyílászárók

Mindig is érdekelték a műanyag nyílászárók? Figyelte a körülöttük lévő felhajtást, szokatlanul pozitív légkört, és érdekelni kezdte, miért kezelik úgy őket az emberek, ahogy teszik? Ez a cikk önnek szól, mert felsoroljuk az öt legnépszerűbb indokot!

tovább

Sajátkezűleg vagy szakemberrel… Fókuszunkban: az ablakcsere árak

Sajátkezűleg vagy szakemberrel… Fókuszunkban: az ablakcsere árak

Elérkezettnek látjuk az időt a nyílászáróink cseréjére, mert már nehezen záródnak, egy nagyobb szélfúvásnál mozog a függönyünk, mintha szellemek járnának az otthonunkban. A téli fűtésköltségeink pedig az egekbe rúgtak… Nincs mese, cserélni kell! De milyet válasszunk? És hogyan vigyük véghez? Mekkorára rúgnak az ablakcsere árak?

tovább

Műanyag ablak vagy fa?

Műanyag ablak vagy fa?

Nehéz a döntés ugye? Fogadjunk, hogy megszokta már a régi szülői házban a jó kis robusztus fa ablakot? Mit szólna hozzá, ha mégis tudnék önnek néhány olyan szempontot mondani, ami alapján biztos lehet abban, hogy elengedheti a régi fából készült nyílászáróit? Ugyanis ha árban spórolni szeretne, de minőségben nem, akkor tökéletes választás a műanyag ablak.

tovább

A panel ablakcsere folyamata

A panel ablakcsere folyamata

A panel ablakcsere nem olyan bonyolult vagy költséges, mint elsőre hinnénk. A régi beépített darab eltávolítása sok kosszal és porral jár, nem beszélve az utána maradó vakolatlan falrészről. Egyáltalán hogyan illeszkedik ezután az új termék a tátongó lyukba? Hogyan garantálják, hogy az jól fog szigetelni? Mikor érdemes vajon belevágni emeletes házak esetén?

tovább

A bukó-nyíló ablak előnyei

A bukó-nyíló ablak előnyei

Ahogy végignézünk iskolák, vagy egyéb közintézmények nyílászáróin, feltűnhet valami furcsaság, ami annakidején nem volt elérhető, vagy népszerű az egyszerű otthonokban: a nyílók nem nyílnak ki teljesen, hanem mindössze lebuknak egy adott szögben, így biztosítva a légáramlást anélkül, hogy nagyobb helyet foglalnának.

tovább

Csupán legenda a színes műanyag ablak?

Csupán legenda a színes műanyag ablak?

Ahogy akár naponta elhaladunk a nagyobb városban látható fehér műanyag nyílászárók százai előtt, felmerülhet bennünk a teljesen jogos kérdés: így kell ennek kinéznie? Igaz, régen a legtöbb egyszerű zománccal lekent keret pontosan így nézett ki, de már túlléptünk ezen, nem? Ma, az egyén korában, miért pont a színes műanyag ablak lenne tabu? Ezek nagyon jó gondolatok, és nem csak az átlagemberéi.

tovább

A német minőség hazai képviselője: a Kömmerling ablak

A német minőség hazai képviselője: a Kömmerling ablak

Ha valaki kutatott már műanyag nyílászárókról szóló vélemények, specifikációk és ajánlatok után, valószínűleg szembekerült már ezzel az egyesek számára roppant beszédes márkanévvel: Kömmerling. Azt azonban az átlagos böngésző ritkán tudja, vagy érti, hogy mit jelent ez a szó, hogy jön a műanyag ablakok világához, de főleg: hogy mit is szimbolizál az iparban. Erre a rejtélyre szeretnénk fényt deríteni cikkben.

tovább

A 3 rétegű ablak előnyei

A 3 rétegű ablak előnyei

Jelenleg még nem ez a legelterjedtebb formája a műanyag nyílászáróknak. A leggyakrabban két üvegréteggel találkozhatunk, ritka az, amikor közelebbről megvizsgálva 3 rétegű ablak kerül a szemünk elé.

tovább

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

Ha a régi már nem szuperál: ablakcsere

Akár hiszi akár nem, egy ablakcsere rengeteg problémáját megoldhatja. Ha úgy érzi, hogy fűtésszámlája magasabb a kelleténél, vagy akár épp több szellőzésre vágyik új funkcióknak köszönhetően, vagy csak unja a régi, elavult nyílászáróit, megoldást a műanyag ablak jelenthet.

tovább

Miért ennyire vonzóak a műanyag ablakok?

Miért ennyire vonzóak a műanyag ablakok?

A városban való séta közben gondolkodott már azon - a rengeteg ház falában megjelenő egyszerű fehér kereteket, és letisztult formájú nyílókat figyelve -, hogy miért vált ennyi ember mostanában műanyag ablakra? Nem érti, mi lehet ennyire megragadó egy ilyen egyszerű kinézetű nyílászáróban? Engedje meg, hogy adjunk némi tájékoztatást, ami talán segít megérteni a fentieket.

tovább